PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC

PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC

dissabte, 14 de setembre del 2013

Argelers i Voltants – 6 d’octubre i més


Hola Bicicletaires

Argelers i Voltants – 6 d’octubre

 El diumenge 6 d’octubre ens anirem a la Catalunya nord a pedalar una estona en una volta que té com origen i arribada Argelers. Sortirem de l’aparcament que hi ha prop de la platja, al costat de l’oficina de turisme, seguirem la platja fins el port i d’aquí ens arribarem al centre d’Argelers, seguirem per camins i corriols fins Sant Andreu de Sureda per seguir cap a Palau del Vidre on ens arribarem fins l’estany, al qual li farem la volta i ens acostarem al Tec, tot retornant a Argelers on arribarem tot seguint un llarg passeig a ran de la platja. En aquest passeig hi trobarem una petita lapida en record dels que fugint de les tropes d’en Franco, arribaren fins aquest inhòspit lloc, on els esperava un penós captiveri.

Es tracta de una ruta fàcil d’uns 33 kilòmetres i un desnivell acumulat de menys de 150 metres. Aquest cop caldrà portar quelcom per esmorzar i també per dinar, doncs aprofitarem la pineda a l’entrada d’Argelers per dinar i donarem temps perquè la gent es pugui anar a banyar o a fer un cafè en un dels molts establiment de la platja. No oblideu portar banyador els que vulgueu aprofitar per fer un xip-xap en aquesta enorme platja.

Com sempre sortirem de Fontajau, degut a la distancia, aquest cop ens trobarem a les 8 del matí. Els que hi vulguin anar directes ens trobarem al pàrquing de la platja, prop de l’oficina de Turisme a partir de ¼ de 10.

 Trobareu el camí per anar-hi a guia Michelin: http://www.viamichelin.es/web/Itinerarios . Podeu teclejar com a punt de sortida PONT DE FONTAJAU GIRONA i com a punt d’arribada AV DES PLATANES ARGELES SUR MER. Després de l’ultima rotonda ja veureu l’aparcament a l’esquerra.

Adjunto els enllaços per baixar les fotos de situació de l’aparcament a Argelers i el track.






 Els socis us podeu apuntar ençà el diumenge 15, i els amics ho podreu fer a partir del diumenge 22, a biciadac@gmail.com o trucant a l’ADAC (972 21 38 38), recordeu anotar, si ens trobarem a Girona o a Argelers

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

ooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooo

Per decidir – 10 de novembre

Més endavant us anunciarem la bicicletada de novembre

ooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooo

Fotos de les sortides

El que tingueu fotos de les sortides de la Penya i les vulgueu compartir, podeu fer-nos-les arribar i les penjarem al Picasa perquè tots hi tinguem accés.

ooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooo

Calendari temporada 2013-2014

Els dies previstos per les sortides mensuals son els següents:

Octubre 6; novembre 10; desembre 1; gener 12, febrer 2, març 2, maig 4, juny 1 i juliol 6.

Aquells que vulguin col·laborar suggerint i guiant una sortida, agrairíem que ens féssiu arribar la proposta i la data.

ooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooo

Sortides informals dels dijous

Continuen les bicicletades informals dels dijous a Fontajau, l’hora de trobada es a 2/4 de 6.

 

Seguirem en Contacte.


                        Joan
PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

Blog:                     http://biciadac-noticies.blogspot.com.es/
Rutes:                   http://ca.wikiloc.com/wikiloc/user.do?name=Penya+Cicloturista+de+l%27ADAC&id=858138
Àlbums de fotos:  https://picasaweb.google.com/117549869630424181769  (restringit a membres de la Penya)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada