PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC

PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC

dilluns, 14 d’abril del 2014

Sant Joan al País Basc i Navarra

Hola Bicicletaires

Com us varem dir, estem preparant una pedalada al País Basc i Navarra tot aprofitant el pont de Sant Joan. La idea es seguir la Via Verda del Vasco-Navarro que actualment uneix Vitoria amb Estella i seguir fins a Pamplona fent alguna variant del Camí de Sant Jaume.

La pedalada l’estructurem en tres etapes, que encara estem treballant, de manera que la distancia i el desnivell diari no siguin carregoses i ens  quedi temps per gaudir del llocs per on anem passant i en acabar ens quedi temps per gaudir de Pamplona.

Sortiríem de Girona amb autocar el dissabte 21 de juny a primera hora per tornar el dimarts 24, la idea seria pedalar una estona el mateix dissabte i a jornada complerta el diumenge i el dilluns, el dimarts el reservem per tornar tranquil·lament i arribar a mitja tarda a Girona. La idea es establir la base en un dels albergs de Pamplona on passaríem les nits del dissabte, diumenge i dilluns i que l’autocar ens porti cada dia al lloc on comencem a pedalar i que ens reculli a l’acabar per tornar a Pamplona

El preu dependrà del numero de persones però no creiem que arribi als 200€ i cobriria el desplaçament, el dormir i l’esmorzar.

Agrairíem que els que inicialment esteu interessats i que encara no ho heu fet en ho féssiu saber. Quan arribem a 20 començarem els tràmits de reservar l’alberg i llogar l’autocar com obrir la llista definitiva. Aquesta preincripció no obliga a res per cap de les dues parts, només es a efectes de saber si val la pena seguir endavant amb el projecte. Arribats a mitjans de gener obrírem l’inscripció i demanaríem una bestreta per les primeres despeses, en cas de no arribar a fer quòrum, anul·laríem el projecte.

Seguirem en contacte

Joan

PENYA CICLOTURISTA DE L’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada