PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC

PENYA CICLOTURISTA DE L'ADAC

dimecres, 14 d’agost del 2013


SORTIDA DIUMENGE 1 DE SETEMBRE – GIRONA L’ESTARTIT – I MÉS

Hola Bicicletaires

Properes sortides

1 DE SETEMBRE – GIRONA L’ESTARTIT

El primer diumenge de setembre començarem un nou curs les sortides mensuals de la Penya. Aquest cop ho farem amb un clàssic  de GIRONA a l’ESTARTIT, fins a la barraca d’en Narcís on dinarem.

Encara no tenim totes les dades de la sortida, però ho farem amb bicicleta del Pavelló de Fontajau a les 9 del mati per enfilar  cap a l’Estartit, estem estudiant  la possibilitat d’afegir-se a la ruta a Bordils o a Flaçà però de moment no està decidit. Dinarem a la barraca d’en Narcís i la tornada la Farem amb autobús, cosa que ens limita les places a 20.

Tan aviat disposem de tota l’informació us farem arribar, la ruta, el mapa, el track, preu de l’autobús, etc juntament amb les ultimes instruccions. El preu del dinar no sol passar del 15€

Com sempre, els socis de l’ADAC podeu apuntar-vos a partir del dia 15 i els amics de la penya a partir del dia 22 a biciadac@gmail.com o trucant a l’ADAC (972 21 38 38), recordeu anotar si us quedeu a dinar i si sortiu de Girona o bé preferiu anar en tren fins a Bordils o Flaçà. Les places disponibles les guardarem per l’ordre al apuntar-vos, una vegada cobertes obrirem una llista d’espera per si hi ha alguna baixa.

 

6 D’OCTUBRE – ARGELAGUER

Tractarem de fer la sortida que la tramuntana ens va fer anular el passat juny. Més endavant completarem l’informació

******************************************************************************
SORTIDES SETEMBRE 2014 – JULIOL 2014

Necessitem voluntaris que s’atreveixin a muntar alguna sortida i fer-nos de guia. Vinga, animeu-vos

 
LES SORTIDES INFORMALS DELS DIJOUS

Recordeu que els dijous ens seguim trobant a les 6 a Fontajau per sortir a fer un vol. Si hi ha alguna variació informem uns dies abans.

**************************************************************************************************

Recordeu que per participar en actes esportius cal estar federat i assegurat, es responsabilitat dels participants complir la normativa existent. l’ADAC, els organitzadors i els guies no es faran responsables dels accidents que hi puguin haver.

 

Penya Cicloturista de l’ADAC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada